Vacatures

 

Vacature: Administratief Medewerker (38 u/w)

Heb jij je zaken graag op orde en kan jij goed overzicht houden? Ben jij een ster in communiceren en organiseren? Ben jij bovendien zelfstandig en resultaatgericht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Werkzaamheden

Als Administratief Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor. 

Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het verrichten van receptionele werkzaamheden zoals het aannemen van de telefoon, het beantwoorden van mails, het verwerken van verkooporders en het bestellen van grondstoffen en materiaal. Daarnaast beheer je de voorraad PBM's (persoonlijke beschermingsmiddelen) en zie je erop toe dat kantoorbenodigdheden en facilitaire voorzieningen tijden worden besteld.

Over jou

Ben jij onze nieuwe Administratief Medewerker? Dan ben je een enthousiaste en proactieve persoonlijkheid, met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Daarnaast heb je:

  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO-niveau.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een productie en/of logistieke omgeving.
  • Goede digitale vaardigheden en kennis van Microsoft Office.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.

 

Vacature: Procesoperator (38 u/w)

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan technische installaties en machines. Binnen ons team vervul je een cruciale rol. Wanneer de machines verkeerd worden aangestuurd of niet goed werken, kan het productieproces stil komen te liggen. Je voert daarom technische controles uit en signaleert mogelijke afwijkingen. Technische storingen worden door jou vakkundig verholpen. Ook denk je mee over verbeteringen om het productieproces nog efficiënter te laten verlopen.

Functie-eisen

  • Afgeronde technische opleiding (MBO).
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré maar geen vereiste.
  • Resultaatgericht, communicatief en anaylitisch sterk.
  • Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal. 

 

Wie zijn wij?

Van der Meer Oppervlaktetechniek is gespecialiseerd in het poedercoaten van aluminium kozijn- en deurprofielen, hekwerken en gevelbekleding. Onze afnemers komen voort uit de gevelbouw, de zonwering en de plaatwerkindustrie, maar ook uit de reguliere bouw. 

Ons belangrijkste doel is het leveren van een hoogwaardig eindproduct. Dit kunnen wij realiseren door te investeren in nieuwe duurzame techniek en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wat kun je van ons verwachten?

Een stabiele en uitdagende werkomgeving waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s kan bijdragen aan een mooi duurzaam eindproduct. Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen. Onze werksfeer wordt gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit in een heldere organisatiestructuur. 

Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling.

Hoe kun je solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan een van bovenstaande profielen? Stuur dan je motivatie samen met je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

qualicoat

vmrg keurmerk

Neem contact met ons op

  • Telefoon +31 (0)20 – 447 02 45

PRIVACYVERKLARING

Bezoekadres

Nieuw zeelandweg 14
1045 AL
Amsterdam