Levering

Overeengekomen levertijden

Overeengekomen levertijden staan bij ons hoog in het vaandel. Wij halen uw producten op de geplande routedagen op met onze eigen transportlijn en één week later zijn ze weer op de bestemde plek. Geen nacalculatie, alles is in de concurrerende prijs inbegrepen.

Ons motto: 'beste partner voor een supersnelle levering' kunnen wij in onderling overleg altijd voor u regelen. Daar staan we bekend om. Dat betekent, vandaag brengen en morgen ophalen. Dat noemen we Quality coating met lichtsnelheid.

Voorbehandeling volgens DIN 50939

Bij een ondergrond van aluminium, dat geschikt moet zijn voor buitentoepassing, bestaat de voorbehandeling uit alkalisch ontvetten, spoelen, beitsen, spoelen, chromatiseren (zes-waardig geel chromaat), spaarspoelen, spoelen, demi-water en drogen. Conform DIN 50939. Dit geschiedt in dompelbaden met een lengte van liefst 8 meter.

Volledig geoutilleerd

Wij beschikken voorts over een eigen testlaboratorium, twee automatische poedercoatlijnen en één gespecialiseerde handcabine die zorgdragen voor een perfecte poedercoating van uw aluminium producten, ongeacht kleur en/of seriegrootte. Altijd met oog voor kwaliteit.

qualicoat

vmrg keurmerk

Neem contact met ons op

  • Telefoon +31 (0)20 – 447 02 45

PRIVACYVERKLARING

Bezoekadres

Nieuw zeelandweg 14
1045 AL
Amsterdam